Ментално здравје

Сподели со своите пријатели

Едно од прашањата што најчесто им доаѓаше на ум на луѓето во текот на претходната година беше како да се одржи менталното здравје. Loading… Ова воопшто не е изненадувачки, со оглед на целокупната ситуација во светот, туку напротив охрабрувачки, бидејќи покажува дека луѓето конечно се подготвени да се справат соПрочитај повеќе