Менду Асани

Сподели со своите пријатели

Во текот на неделата инспекциските служби и ветеринари ќе ги заловуваат уличните и агресивни кучиња кои ќе бидат забележани во близина на училиштата во Куманово. Loading… Ова денеска на седница на Советот на Општина Куманово го истакна раководителот на Секторот за инспекциски надзор Бобан Бојковски.     Ваквата реакција следуваПрочитај повеќе