Марја Руотанен

Сподели со своите пријатели

На маргините на 17-тиот Конгрес на Совет на Европа на министрите задолжени за спорт, што се одржува во Анталија, Турција, заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, оствари средба со Марја Руотанен – генерален директор за демократија и човечко достоинство во Совет на Европа.Прочитај повеќе