Максим Локтев

Сподели со своите пријатели

Надзорните камери лоцирани во главниот град на Русија сега ќе се користат за да се утврди точниот престој на воените регрути, изјави воениот комесар на Москва, полковник Максим Локтев. Loading… „За да се одреди местото на живеење на регрутите, во градот Москва се користат системи за видео надзор, според инструкциитеПрочитај повеќе