Луиза Винтон

Сподели со своите пријатели

Во рамки на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан (ReLOaD), Градоначалникот Максим Димитриевски, денеска потпиша Меморандум за соработка со постојаниот координатор на ОН и постојан претставник на УНДП Луиза Винтон и претставникот на Делегацијата на ЕУ Никола Бертолини. Програмата, финансирана од Европската унија и кофинансирана од УНДП иПрочитај повеќе