Лоренс Мбата

Сподели со своите пријатели

Јужноафриканските национални одбранбени сили (SANDF) денеска соопштија дека нивниот началник Лоренс Мбата е во Москва на билатерален состанок каде ќе ги посети руските воени академии. Loading… „Мора да се забележи дека јужноафриканската армија има билатерални односи со армиите на различни земји на континентот и пошироко“, се вели во соопштението наПрочитај повеќе