Лоранс Бун

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, придружуван од вицепремиерот за европски прашања, Бојан Маричиќ, се сретна со државна секретарка за Европа на Француската Република, Лоранс Бун, по што е одржана и заедничка прес-конференција. Loading… На прес-конференцијата, како и на средбата е испратена пораката дека денешната посета наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски на 16.11.2022 година (среда) ќе се сретне со државната секретарка за Европа на Француската Република, Лоранс Бун. Loading… По состанокот, во Медија центарот на Владата со почеток во 10:35 часот, премиерот Ковачевски и државната секретарка за Европа на Француската Република ЛорансПрочитај повеќе