кивање

Woman Touching Her Nose

Сподели со своите пријатели

Со доаѓањето на потоплите денови се појавија и алергиите чии симптоми можат навистина да бидат непријатни, особено кивањето. Loading… Многу луѓе, откако ќе кивнат многу пати, ќе го покријат носот со рацете и ќе ја затворат устата, мислејќи дека со тоа ќе се спречи повторно потреба за кивање, но лекаритеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Дали знаевте дека задржувањето на кивањето може да биде вистинска опасност за вашето здравје? Loading… За време на постудените сезони, лекарите издадоа строго предупредување до сите кои беа погодени од настинка, со цел да се обидат да не го стопираат кивањето по природен пат, бидејќи обидот да се воздржи можеПрочитај повеќе