КатарЕнерџи

Сподели со своите пријатели

КатарЕнерџи работи на зголемување на производството на гас во услови на зголемена глобална побарувачка, но оваа зима нема да го пренасочи течниот природен гас (ЛНГ) договорен со азиските клиенти во Европа, предупреди денеска извршниот директор на катарската компанија. Loading… Катар е меѓу водечките светски извозници на течен гас, а неколкуПрочитај повеќе