Јулија Свириденко

Сподели со своите пријатели

Вицепремиерката на Украина Јулија Свириденко изјави дека меѓу жените кои биле силувани во Украина за време на војната имало и петгодишно девојче како и 76-годишна баба. Loading… Јулија Свириденко ги обвини руските војници за силување во Украина, нагласувајќи го ужасниот факт дека жртви на силување се девојчиња и баби. ТааПрочитај повеќе