Јаткасти плодови

јаткастки плодови

Сподели со своите пријатели

Јаткасти плодови се запоставени од многумина, но не треба да бидат. Имено, сите тие се полни со здрави масти, протеини, влакна и секое јаткасто овошје има свој нутритивен профил. Loading… Ви недостига витамин Е, јадете бадеми. Ви требаат повеќе омега 3 масни киселини, јадете јаткасти плодови, треба да ги смиритеПрочитај повеќе

brown and black nuts on white ceramic bowl

Сподели со своите пријатели

Јаткастите плодови се запоставени од многумина, но не треба да бидат. Имено, сите тие се полни со здрави масти, протеини, влакна и секое јаткасто овошје има свој нутритивен профил. Loading… Ви недостига витамин Е, јадете бадеми. Ви требаат повеќе омега 3 масни киселини, јадете јаткасти плодови, треба да ги смиритеПрочитај повеќе