Јарослав Лудва

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, денеска оствари прва протоколарна средба со амбасадорот на Република Чешка во земјава Н.Е Јарослав Лудва. Loading… На средбата, беше дискутирано за воспоставените пријателски односи и нови можности за унапредување на соработката на полето на повеќе општествени сфери.Прочитај повеќе