Јануш Ковалски

Сподели со своите пријатели

Претставници на земјите-членки на Европската унија се собраа во Прага да разговараат за политиката на ставови кон канабисот. Loading… Ставовите на одделни земји од Унијата за ова се сосема различни. На еден паркинг полскиот рапер Мата ужива додека пуши џоинт. Станува збор за сцена од спотот за песната „Патоинтелигенција“. Досега,Прочитај повеќе