Иван Тертел

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Белорускиот комитет за државна безбедност, Иван Тертел, изјави дека Минск добил информации за плановите за извршување на серија терористички напади на белоруска територија, по создавањето на комбинирани регионални воени сили на Русија и Белорусија. Loading… „Сега сме сведоци на подготовки за серија терористички напади на нашата територија, имајќиПрочитај повеќе