Иван Отраковски

Сподели со своите пријатели

Поранешниот капетан на руската морнарица и чеченски воен ветеран Иван Отраковски сака да го замени претседателот Владимир Путин во Кремљ. Loading… 47-годишниот основач на Светоруското православно движење собра околу себе неколку истомисленици ултраконзервативни офицери и ја објави својата кандидатура за претседателската функција. Споменатото движење, кое има силни врски со РускатаПрочитај повеќе