Ива Мирковиќ

Сподели со своите пријатели

Трите  семејства Мирковиќ сместени во напуштената зграда на поранешен Основен Суд – Куманово, денес ја добија втората пратка од предвидената хуманитарна помош донирана од вработените во Царинска Управа на Република Македонија. Loading…   [huge_it_gallery id=”5″] Од лични средства и донации, вработените во Царинска Управа на РМ, денес донираа храна иПрочитај повеќе