ИТА Ервејс

Сподели со своите пријатели

Италијанската влада е пред клучна одлука во врска со планираната продажба на државната авиокомпанија ИТА, бидејќи на полноќ истекува рокот за поднесување понуди од потенцијалните купувачи, пишуваат медиумите. Loading… Италијански премиер во оставка Марио Драги до крајот на август мора да одлучи дали авиокомпанијата ќе се приватизира, дали приватизацијата требаПрочитај повеќе