Хоу Ју-их

assorted-color cars on road

Сподели со своите пријатели

Избирачките места беа отворени денеска на претседателските и парламентарните избори во Тајван, кои Кина ги опиша како избор меѓу војна и мир, а се одржуваат додека Пекинг го засилува притисокот. Loading… Тајван, пишува Ројтерс, е демократска успешна приказна од одржувањето на првите директни претседателски избори во 1996 година. Кина гоПрочитај повеќе