Хенингсвер

Сподели со своите пријатели

Хенингсвер е мало рибарско село во Норланд, Норвешка. Во селото има еден терен кој привлекува љубители на спортот, како и оние на кои им се допаѓаат необичностите. Loading… Стадионот Хенингсвер е на невообичаено место, среде остров со околу 500 луѓе. Иако се вика стадион, на теренот нема ниту трибини.  Прочитај повеќе