Хедли Томас

Сподели со своите пријатели

На австралиското правосудство му беа потребни четириесет години да го расветли исчезнувањето на Линет Досон. Loading… Иако нејзиното тело никогаш не беше пронајдено, нејзиниот сопруг, Крис Досон, беше прогласен за виновен за злосторството благодарение на истрагата на репортер на популарен подкаст за криминал. Осудата на поранешниот рагби играч Крис ДосонПрочитај повеќе