Хамиш де Бретон-Гордон

Сподели со своите пријатели

„И покрај ужасите видени во Газа, војната против Украина е од многу поголема важност за идната безбедност и просперитет на Велика Британија. Ако направиме чекор назад, ќе биде јасно дека можноста за нуклеарна војна и напредувањето на силите на Путин на запад е она што бара нашето најголемо внимание. Loading…Прочитај повеќе