Хајнекен

Сподели со своите пријатели

Холандскиот производител на пиво Хајнекен денеска соопшти дека се повлекува од Русија поради војната на Москва против Украина. Loading… Компанијата соопшти дека нејзиниот бизнис во Русија „повеќе не е одржлив или можен во постоечката средина“, што доведе до одлука да ја напушти Русија.   Првата мина го запре сообраќајот воПрочитај повеќе