Грета Тунберг

Сподели со своите пријатели

Активистката за заштита на животната средина од Шведска, Грета Тунберг, со придонес на водечки научници и писатели, состави прирачник за борба против меѓузависните еколошки кризи во светот, чие објавување за октомври го објави „Пингвин Рендом Хаус“, пренесува N1. Loading… Книгата има за цел да им помогне на читателите да јаПрочитај повеќе