Ѓорѓи Антов

Сподели со своите пријатели

Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“ денеска во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово се сретна со актерите Љубица Гојковиќ, Ѓорѓи Антов и Илија Струмениковски, кои во 1971 година беа дел од актерската постава на култната претстава „Бегалка“ на Васил Иљоски. Loading…  Прочитај повеќе