Гинис

Сподели со своите пријатели

Момче од Флорида повторно го собори Гинисовиот рекорд, откако 292 пати во кино го гледал филмот „Spider-Man: The Road Without Return“. Loading… Рамиро Аланис веќе има еден Гинисов рекорд бидејќи беше на „најмногу кино проекции на истиот филм“ во 2019 година, бидејќи го гледаше „Одмаздници: Крајот на играта“ 191 пати.Прочитај повеќе