Георгиј Мартиновски

Сподели со своите пријатели

Две златни, еден сребрен и две бронзени медали освоија гимнастичарите на кумановскиот клуб „Атлета“ на Државното првенство во Битола во поединечна конкуренција. Loading… На првенството клубот учествуваше со 19 натпреварувачи, од кои 9 во машка и 10 во женска конкуренција.     Во силна конкуренција над 160 натпреварувачи од целатаПрочитај повеќе