Галкина Анечка

Сподели со своите пријатели

Галкина Анечка е руска инфлуенсерка која уште ја нарекуваат и Ледена кралица, а голема популарност стекна благодарение на видеата во кои скока во ледените езера, пркосејќи им на зимата и екстремно ниските температури. Loading… Руска ледена кралица Во едно такво видео, 25-годишната девојка нурна во ледено езеро, а потоа испиПрочитај повеќе