Габриелиус Ландсбергис

Сподели со своите пријатели

„И покрај суровоста и омразата што ги шири режимот на рускиот претседател Владимир Путин, Украина продолжува да му се спротивставува на агресорот – и е подготвена да се бори до победа. Loading… Пред една година, многумина се сомневаа во Украина. Тие предложија Русија за неколку дена, најмногу за неколку неделиПрочитај повеќе