Французинка

Сподели со своите пријатели

Французинката Седела Роман, случајно додека џогирала на плажта во Вајт Рок – канадски град на самата граница со американската сојузна држава Вашингтон, ја минала територијата на САД, поради што 15 дена била притворена во американскиот центар за мигранти. – Кога ќе се сетам на тоа си помислувам – зарем морашеПрочитај повеќе