Фондација за култура и спорт

Сподели со своите пријатели

Фондацијата за култура и спорт при Општина Куманово организира новогодишна културно уметничка програма за сите генерации. Loading… Настаните кои ќе се одржат во просториите на Занаетчискиот дом се бесплатни. Годинава, исто како и претходните нема да има новогодишни концерти на плоштадот, но надлежните од фондацијата се оптимисти дека со културнатаПрочитај повеќе