Филип Бридлав

Сподели со своите пријатели

Поранешниот врховен командант на трупите на НАТО во Европа, Филип Бридлав, тврди дека постојат три сценарија со кои би можела да заврши војната во Украина, а две од нив предвидуваат руска победа. Loading… „Ако не направиме нешто поинаку веднаш, на крајот Украина ќе загуби бидејќи Русија има многу повеќе луѓеПрочитај повеќе