Ферихан Бајрами

Сподели со своите пријатели

Околу 100-тина прегледи дневно има на детското одделение од општа болница Куманово, информираа надежните од јавната здравствена установа. Loading… На одделението, хоспитализирани се дваесет дечиња, а на дневна болница има 15-тина деца на дневна болница. – Заболените се деца на училишна и предучилишна возраст. Се разболуваат и помали кои сеПрочитај повеќе