евро

euro banknote collection on wooden surface

Сподели со своите пријатели

Европските и американските берзански индекси денеска се претежно во пад, како и цената на златото и пченицата, додека еврото падна на месечното ниско ниво во однос на доларот. Loading… Политичката неизвесност по изборите за Европскиот парламент, исто така, ја турна заедничката европска валута на најниско ниво во последните две годиниПрочитај повеќе