Евангелос Митруцикос

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски денеска оствари посета на просториите на Бригадата на Југоисточна Европа (СЕЕБРИГ) лоцирани во кумановската касарна „Боро Менков“. Loading…     Како што вели Димитриевски, командата се наоѓа во најстарата зграда во Куманово, каде денеска бил пречекан од страна на националните претставници на државите –Прочитај повеќе