Еуроконтрол

airplane, flight, city

Сподели со своите пријатели

Еуроконтрол, кој управува со европскиот воздушен простор, најави дека во текот на летото ќе има „голем товар“ на сообраќај во многу важни региони. Loading… Патниците кои имаат намера да патуваат со авион се предупредуваат на „предизвикливо“ лето, пренесува Танјуг. Тоа предупредување беше издадено на почетокот на летната сезона, со речисиПрочитај повеќе