Ендрју А. Михта

Сподели со своите пријатели

Политико го објави коментарот на Ендрју А. Михта, декан на Факултетот за меѓународни и безбедносни студии на Центарот за европска безбедност Џорџ К. Маршал и виш соработник на Иницијативата за стратегија на Скоукрофт во Центарот за стратегија и безбедност на Атлантскиот совет на Атлантикот. Loading… Во продолжение го пренесуваме: БиткаПрочитај повеќе