Емил Солески

Сподели со своите пријатели

Во фоајето на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово во петок од 20 часот ќе биде претставен проектот – Мултимедијалниот триптих „Генеза на хроничната мистерија“. Loading… Во просторот во којшто се поставени три скулптури ќе биде проектиран филм во комбинација со текстуално објаснување на проектот. За самиот проектПрочитај повеќе