Елва Маргарити

Сподели со своите пријатели

Договор за соработка за враќање на незаконски изнесени икони од земјата на потекло потпишаа министерките за култура на Република Северна Македонија и на Република Албанија, Бисера Костадиновска-Стојчевска и Елва Маргарити, како дел од меѓувладината седница на двете земји. Loading… – Со потпишувањето на овој Договор се отвора и ново поглавјеПрочитај повеќе