Елиса Маркула

Сподели со своите пријатели

Финската државна железничка компанија „ВР Груп“ целосно ќе го запре транспортот на стока во Русија до крајот на годинава, изјави денеска извршната директорка на компанијата Елиса Маркула. Loading… „Товарниот сообраќај кон исток целосно ќе биде прекинат најдоцна до крајот на оваа година“, рече таа, објави весникот „Каупалехти“. Финската компанија доПрочитај повеќе