електронски цигари

woman smoking

Сподели со своите пријатели

Во обид да се ограничи употребата на електронски цигари кај младите во Австралија, денеска стапија на сила новите прописи кои ќе овозможат електронските цигари да се продаваат преку шалтер во аптеките. Loading… Законите, усвоени минатата недела, ќе ја ограничат продажбата на вејпови во аптеки и ќе бараат од клиентите даПрочитај повеќе