едукативен час

Сподели со своите пријатели

По инивијатива на директорот на Управата за унапредување на јазиците на заедниците во Министерството за ообразование се реализираше посета на основните училишта „Браќа Рибар“ од Табановце и „Светозар Марковиќ“ од Општина Старо Нагоричане, со поетот и наставник по српки јазик Власта Цениќ од Дољевац.   Loading…   Тој им поделиПрочитај повеќе