Џералд Дарманин

people holding France flag in the street

Сподели со своите пријатели

Само четири дена пред првиот круг од парламентарните избори во Франција, каде што може да има зголемување на поддршката за политичките екстреми, владата нареди распуштање на голем број „екстремно десничарски“ и „радикални муслимански групи“. Loading… Министерот за внатрешни работи Џералд Дарманин објави дека владата наредила распуштање на неколку „екстремно десничарски“Прочитај повеќе