Џек Мевосек

Сподели со своите пријатели

Правнукатана британскиот полицаец кој учествувал во ловот на Џек Мевосек, тврди дека го открил идентитетот на серискиот убиец на проститутки кој дивеел во источен Лондон на крајот на 19 век. Loading… Оттогаш, десетици луѓе се поврзани со убиствата, дури и членови на кралското семејство и премиери. Во книгата што ќеПрочитај повеќе