Доњецка република

Сподели со своите пријатели

Властите на самопрогласената Народна Република Доњецк (ДНР) најавија дека набљудувачката мисија на ОБСЕ треба да ги прекине активностите на оваа територија до 30 април, бидејќи, како што е објаснето, политичката реалност е променета. Loading… – Активноста на Мисијата не треба да продолжи на територијата на Републиката, бидејќи политичката реалност еПрочитај повеќе