Дон Хенки

Сподели со своите пријатели

Осигурителната компанија на милијардерот Дон Хенки, кој своето богатство го заработи нудејќи кредити со висок ризик и високи камати на купувачите на автомобили со лош кредит, обезбеди обврзница од 175 милиони долари за поранешниот американски претседател Доналд Трамп. Loading… Трамп објави обврзница од 175 милиони долари пред судот во Њујорк,Прочитај повеќе