дератизација

Сподели со своите пријатели

Општина Куманово избра оператор за запрашување против инсекти, дезинсекција, дератизација против крлежи, лебарки и комарци, информираа денеска надлежните. Loading… Општината од буџетот ќе одвои милион денари без вклучен данок на додадена вредност за вршење на оваа дејност. На јавниот оглас се пријавиле тројца заинтересирани оператори, а избрана е „Плант Медика“Прочитај повеќе