deepkfakes

Сподели со своите пријатели

Популарниот порнографски сајт Pornhub соопшти дека ќе ги избрише сите т.н. „deepfake“ снимки, кои поради отсуство на согласност на прикажаните личности се сместени во категоријата одмаздничка порнографија. PornHub статистика: Што најмногу гледале Македонците во 2017 година? Loading… „Deepfakes“ се порно филмови во кои лицата на порно актерите им се прекриениПрочитај повеќе