Дагмар Милеси

Сподели со своите пријатели

Семејството Лунардели од Удине, кое произведува вино од 1995 година, на чии шишиња има етикети со слики од Хитлер, Мусолини, Сталин, Ленин, Че Гевара и Наполеон, ќе престане со производство во 2023 година. Loading… Имено, по последните контроверзи кои доаѓаа од Германија и Австрија, компанијата со седиште во Пасијан диПрочитај повеќе