црвена ѕзвезда

Сподели со своите пријатели

Летниот караван на српскиот фудбалски клуб Црвена звезда денеска по втор пат ќе го посети Куманово со спортско-музички хепенинг на градскиот плоштад од 18 часот. Loading… Навивачите и симпатизерите на клубот ќе имаат можност да го обноват своето членство, но и и да се фотографираат со пехарите од Лигата наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Летниот караван на српскиот фудбалски клуб Црвена звезда по втор пат ќе го посети Куманово, на 17 јуни кога од 18 часот ќе се одржи спортско-музички хепенинг на градскиот плоштад. Loading… Навивачите и симпатизерите на клубот ќе имаат можност да го обноват своето членство, но и и да се фотографираатПрочитај повеќе