цра гора

Сподели со своите пријатели

Премиерот Димитар Ковачевски денеска се сретна со премиерот на Црна Гора, Дритан Абазовиќ во рамките на Економскиот форум, кој денеска се одржува во Скопје, една од најголемите регионални средби, во организација на Економскиот Форум од Делфи, Грција и на Грчката Бизнис Асоцијација во Северна Македонија, а во партнерство и соработкаПрочитај повеќе